Kawa Verde 68,90 zł




















Selen 200ug 86,90 zł

























Koszty dostawy

Kontakt

Marki

OLEJ Z PESTEK JEŻYN - ŹRÓDŁO WITAMIN C I E - WYPRZEDAŻ

  •  
Promocyjna cena w naszym sklepie: 38,00 zł 28,90 zł
szt.
Wysyłka:  do 14 dni
Dostępność:  chwilowo niedostępny
Co to oznacza? - dowiedz się więcej!
poleć dodaj opinię
Marka: MOHANI Ocena: (Ilość ocen: 0)
Działanie - twarz Łagodzące
Rodzaj cery Cera naczynkowa
Wielkość produktu 30 ml
Termin trwałości 31.01.2018


Olej z pestek jeżyn to cenne źródło antyoksydantów dla każdego typu skóry. W oleju kryje się witamina C i E oraz beta-karoten. Olej skutecznie chroni przed przedwczesnym starzeniem się skóry, dogłębnie nawilża i pomaga pozbyć się niedoskonałości. Stosowany regularnie zapobiega powstawaniu przebarwień i pomaga zmneijszyć widoczność tych istniejących.

Olej z pestek jeżyn polecany jest do pielęgnacji skóry naczynkowej i z nierównomiernym kolorytem. Wzmacnia i uszczelnia naczynia krwionośne, pomaga w złagodzeniu rumienia i poprawia krążenie krwi. Może być z powodzeniem stosowany do skóry tłustej i trądzikowej. Normalizuje wydzielanie sebum i przyspiesza gojenie zmian trądzikowych, poprawiając wygląd skóry. Delikatnie ściąga pory i wygładza strukturę skóry.

Dlaczego warto stosować olej z pestek jeżyny?
 

  • jest bogatym źródłem antyoksydantów
  • wspomaga kuracje przeciwzmarszczkowe
  • jest odpowiedni dla każdego typu skóry
  • reguluje proces wydzielania sebum
  • wzmacnia naczynia krwionośne
  • zmniejsza rumień
  • wspomaga gojenie wyprysków.

Produkt organiczny 100% naturalny. Odpowiedni do stosowania przez wegan. Nietestowany na zwierzętach.
Zamknięty w butelce z ciemnego szkła wyposażoną w praktyczną pipetę.
Objętość netto: 30 ml.

Sposób użycia: Olej z pestek jeżyn może być stosowany w stężeniu do 100% bezpośrednio na skórę. Może być również stosowany w rozcieńczeniu z innym olejkiem (np. ze słodkich migdałów lub pestek winogron). Aby uzyskać lekkie nawilżające serum, połącz olejek z żelem hialuronowym.

Składniki: Rubus Fruticosus Seed Oil (100% olej tłoczony na zimno z pestek jeżyn, nierafinowany).

 

Szukaj: wyprzedaż w całym sklepie.

Najlepsza pielęgnacja twarzy dla zadbanej kobiety to kosmetyki naturalne i ekologiczne.

TanaCode: 81137100, EAN:
Produkt dopuszczony do obrotu w Rzeczypospolitej Polskiej
 

Opinie o produkcie (0)


Sklep internetowy Shoper.pl