Organic Garlic 58,90 zł





Magnez z B6 34,90 zł





Woman 40+ Multi 157,90 zł



Pomarańczowy peeling do ust 44,00 zł 48,90 zł


Krem pod oczy 134,90 zł 149,90 zł

Mleczko do oczyszczania twarzy 54,00 zł 60,00 zł



Płyn micelarny do twarzy 53,90 zł 59,90 zł



Krem na dzień i na noc AOX 125,90 zł 139,90 zł

Koszty dostawy

Kontakt

Marki

OLEJ Z PESTEK JEŻYN - ŹRÓDŁO WITAMIN C I E

Sklep - cena: 38,00 zł
szt.
Wysyłka:  dziś / jutro
Dostępność:  od reki dostępny od ręki
Co to oznacza? - dowiedz się więcej!
poleć dodaj opinię
Marka: MOHANI Ocena: (Ilość ocen: 0)
Działanie - twarz Łagodzące
Rodzaj cery Cera naczynkowa
Wielkość produktu 30 ml


Olej z pestek jeżyn to cenne źródło antyoksydantów dla każdego typu skóry. W oleju kryje się witamina C i E oraz beta-karoten. Olej skutecznie chroni przed przedwczesnym starzeniem się skóry, dogłębnie nawilża i pomaga pozbyć się niedoskonałości. Stosowany regularnie zapobiega powstawaniu przebarwień i pomaga zmneijszyć widoczność tych istniejących.

Olej z pestek jeżyn polecany jest do pielęgnacji skóry naczynkowej z nierównomiernym kolorytem. Wzmacnia i uszczelnia naczynia krwionośne, pomaga w złagodzeniu rumienia i poprawia krążenie krwi. Może być z powodzeniem stosowany do skóry tłustej i trądzikowej. Normalizuje wydzielanie sebum i przyspiesza gojenie zmian trądzikowych, poprawiając wygląd skóry. Delikatnie ściąga pory i wygładza strukturę skóry.

Dlaczego warto stosować olej z pestek jeżyny?
 

  • jest bogatym źródłem antyoksydantów
  • wspomaga kuracje przeciwzmarszczkowe
  • jest odpowiedni dla każdego typu skóry
  • reguluje proces wydzielania sebum
  • wzmacnia naczynia krwionośne
  • zmniejsza rumień
  • wspomaga gojenie wyprysków.
Produkt organiczny 100% naturalny. Odpowiedni do stosowania przez wegan. Nietestowany na zwierzętach.
Zamknięty w butelce z ciemnego szkła wyposażoną w praktyczną pipetę.
Objętość netto: 30 ml.

Sposób użycia: Olej z pestek jeżyn może być stosowany w stężeniu do 100% bezpośrednio na skórę. Może być również stosowany w rozcieńczeniu z innym olejkiem (np. ze słodkich migdałów lub pestek winogron). Aby uzyskać lekkie nawilżające serum, połącz olejek z żelem hialuronowym.

Składniki: Rubus Fruticosus Seed Oil (100% olej tłoczony na zimno z pestek jeżyn, nierafinowany).

 

Kosmetyki naturalne i ekologiczne - najlepsza pielęgnacja twarzy dla zadbanej kobiety.

TanaCode: 62023500, EAN:
Produkt dopuszczony do obrotu w Rzeczypospolitej Polskiej
 

Opinie o produkcie (0)

Produkty uzupełniające


Olej z pestek truskawek - Owocowy Eliksir Młodości
Olej z pestek truskawek - Owocowy Eliksir Młodości
Wykazuje właściwości antybakteryjne i delikatnie ściąga pory, normalizuje produkcję sebum i przyspiesza gojenie wyprysków
Cena: 51,00 zł

Olej z zielonej kawy - Kuracja Anti-aging
Olej z zielonej kawy - Kuracja Anti-aging
Olej poprawia stan skóry suchej i dojrzałej - nawilża, wygładza, a także ujędrnia, wspomaga gojenie się wyprysków, działa regenerująco
Cena: 45,00 zł

Olej z baobabu - Sekret Sawanny
Olej z baobabu - Sekret Sawanny
Skutecznie zmiękcza skórę, wspomaga jej regenerację, odżywia, ujędrnia i wygładza, łagodzi świąd
Cena: 24,00 zł

Masło z pestek mango
Masło z pestek mango
Sprawdzi się u każdego, kto potrzebuje silnego nawilżenia i regeneracji
Cena: 32,00 zł

Sklep internetowy Shoper.pl